The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Başkaca tüm sorularınızın ve cevaplarınızın detaylarına “Satıcıya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Kanatlar içre şayan yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin destek plakaları mevcuttur.

Taşıma çantası: Ok ve yaylar kadar ekipmanların taşınması, saklanması için kullanılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

şayet bir yangın kapısı derunin paha çatlakştırması kuruluşlıyor ise bu durumda en sağlıklı şık ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile onaylamak ve buna bakarak en mevsuk fiyatı görmek olacaktır.

Panik pas sayesinde muhtevaerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde acil çıkış konstrüksiyonlabilir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin toplu halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul acil keyfiyet önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı düzgün katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim paroba.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve çoklukla çağdaş binalarda kullanılır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

şahsi verilerin mesleklenme amacını ve bunların amacına elverişli kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye akort ve müsait yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page